Més de 30 anys dedicats al teu benestar

N

Psicologia

N

Logopèdia

N

Neuropsicologia

N

Psicopedagogia

El millor equip professional

Des ISEP Clínic desenvolupem una tasca d’atenció clínica que abasta tant la prevenció de patologies com el seu tractament, gràcies a un equip professional format per un ampli quadre d’especialistes de nombroses disciplines: psicòlegs clínics, psicòlegs escolars, psiquiatres, pedagogs, psicopedagogs, logopedes, neuropsicòlegs, psicomotricistes i mediadors.

El mètode ISEP Clínic

A ISEP Clínic entenem la salut com un equilibri dinàmic entre factors biològics, psicològics i socials, que s’influencien mútuament. Abordem els problemes dels nostres pacients des d’una òptica multidisciplinar, ja que creiem que la col·laboració activa entre professionals de diversos àmbits és indispensable en el nostre treball diari. Només així podrem comprendre la situació del pacient i de la seva família des d’un punt de vista global i treure el màxim rendiment dels nostres recursos.

El treball dels nostres especialistes es coordina a través de reunions setmanals de seguiment, en què es dissenyen les estratègies més eficaces per tractar a cada pacient, en funció de les seves característiques i situació actual.

Una mica d’història

ISEP Clínic va néixer a Barcelona el 1982 amb l’obertura del seu primer centre. Forma part del Grup ISEP, un conjunt d’empreses dedicades a la formació i que treballa conjuntament amb l’Institut Superior d’Estudis Psicològics, ISEP. Es tracta de la primera institució europea privada en especialitats psicològiques, pedagògiques i de la salut que es dedica tant a la docència com a la intervenció.

En l’actualitat, comptem amb més d’una vintena de centres repartits per tot Espanya i ens hem convertit en la primera xarxa de centres multidisciplinaris de l’Estat. L’obertura de consultoris mitjançant el negoci de la franquícia ha permès crear una àmplia xarxa assistència privada, especialitzada en la psicologia i la logopèdia, que es caracteritza per un servei personalitzat i equips professionals de gran qualitat.

Qualsevol problema té solució

A vegades, per situacions o circumstàncies de la vida, necessites ajuda professional.

93.879.34.71

 

ISEP Clínic Granollers és un centre capdavanter a la nostra ciutat. Professionals de diversos àmbits formen el nostre ampli equip. Treballem en conjunt i des d’un punt de vista global per poder aportar les millors solucions.

Entenem el tractament d'un pacient com un procés multidisciplinari. A ISEP Clínic Granollers cada pacient és únic i especial.

ISEP CLINIC GRANOLLERS | Avda. del Parc. 1. 5é 1a 08402 Granollers | Telèfon: 93.879.34.71

Els núvols sempre acaben marxant i surt el sol