Reeducacions escolars

Reeducacions escolars

ISEP Clínic compta amb un complert equip de logopedes, especialistes en psicomotricitat i psicopedagogs que avaluen el creixement, tant físic com psíquic, del teu fill i l’ajuden a desenvolupar-se correctament i eliminar les seves dificultats d’aprenentatge.

A partir d’una sèrie de sessions, l’especialista reeduca i proporciona estratègies que permeten al teu fill eliminar les dificultats en l’aprenentatge i reforçar les seves capacitats cognitives: llenguatge oral, atenció, memòria, raonament, etc.

Quan hem d’anar a un especialista?

Normalment seran els pares, tutors o mestres els que detectin que el teu fill o alumne té dificultats en el desenvolupament cognitiu:

Z

Comet errors de càlcul

Z

No accepta normes o es mostra agressiu

Z

Se sent aïllat a l'entorn escolar

Z

Presenta conductes infantils impròpies de la seva edat

Z

Incapacitat per prestar atenció o concentrar-se

Z

Es nega a anar a l'escola o té ansietat quan hi va

Z

No s'organitza bé el temps d'estudi

Z

Augment progressiu del número de suspensos

Z

Presenta dificultats en la parla o aquesta és infantil per la seva edat

Z

Té dificultats per expressar emocions en família

Gaudeix ara d’un abonament especial!

Si vens tot el mes complet a les sessions de reeducació escolar, l’última sessió et sortirà a meitat de preu.
No deixis escapar aquesta oportunitat i informa’t al nostre centre!

Com traballa ISEP Clínic?

A partir d’una sèrie de sessions, l’especialista reeduca i proporciona estratègies que permeten al teu fill eliminar les dificultats en l’aprenentatge i reforçar les seves capacitats cognitives: llenguatge oral, atenció, memòria, raonament, etc.

Servei de reeducació escolar a domicili

ISEP Clínic ofereix sessions de reeducació escolar a domicili, on es treballen assignatures concretes, es preparen exàmens., es treballen problemàtiques més específiques relacionades amb l’àmbit escolar, social, etc.

Es recomanen sobretot en casos de trastorn de la lectura, del càlcul, de l’expressió escrita, trastorn per dèficit d’atenció amb o sense hiperactivitat, problemes de motivació i organització.prenentatge.

El servei de psicopedagogía a domicili el realitza el nostre equip d’especialistes en psicopedagogia i psicoteràpia, i es coordina des de la direcció del centre per oferir un tractament multidisciplinari complet.

Qualsevol problema té solució

A vegades, per situacions o circumstàncies de la vida, necessites ajuda professional.

93.879.34.71

 

ISEP Clínic Granollers és un centre capdavanter a la nostra ciutat. Professionals de diversos àmbits formen el nostre ampli equip. Treballem en conjunt i des d’un punt de vista global per poder aportar les millors solucions.

Entenem el tractament d'un pacient com un procés multidisciplinari. A ISEP Clínic Granollers cada pacient és únic i especial.

ISEP CLINIC GRANOLLERS | Avda. del Parc. 1. 5é 1a 08402 Granollers | Telèfon: 93.879.34.71

Els núvols sempre acaben marxant i surt el sol