Psicologia infantil juvenil

Qui és el psicòleg infantil?

És un especialista de la infància i l’adolescència que coneix el desenvolupament psicològic del nen/jove en cada etapa. A més, proporciona estratègies adequades per ajudar tant el nen/jove com al seu entorn (pares, família, escola, etc.) a créixer físicament i emocionalment.

Quan hem de portar al nostre fill al psicòleg?

Pels pares no és difícil identificar quan al seu fill li pertorba alguna cosa, es distreu o ha canviat el seu comportament habitual. Serà aleshores quan ha d’intervenir el psicòleg infantil. Senyals indicadores que alguna cosa li passa al nen/adolescent:

Z

Nen capritxós

Z

Massa actiu o inquiet

Z

No menja bé

Z

Se li escapa el pipí de dia o de nit

Z

Problemes a l'escola

Z

Està deprimit i/o ha perdut interès

Z

Mala adquisició de processos d'aprenentatge

Z

Separació dels pares

Z

Males relacions amb els companys

Z

Canvi dràstic de conducta o amistats

Z

Dificultats per dormir

Z

Problemes per relacionar-se o de conducta

Com treballa l’equip de psicologia infantil d’ISEP Clínic?

A ISEP Clínic ens interessa el teu benestar i el de la teva familia, per aquest motiu posem a la teva disposició els millors professionals perquè et guiïn i facilitin recursos per millorar i guanyar qualitat de vida.

El psicòleg infantil treballa amb els teus fills per crear una perfecta relació de complicitat entre tots dos, i duu a terme una avaluació profunda de la situació per proposar el tractament cognitiu conductual més adequat.

Treballar amb la família és indispensable per aconseguir els millors resultats, ja que les pautes adquirides a la consulta s’han d’aplicar en tots els àmbits d’interacció de menor.

Qualsevol problema té solució

A vegades, per situacions o circumstàncies de la vida, necessites ajuda professional.

93.879.34.71

 

ISEP Clínic Granollers és un centre capdavanter a la nostra ciutat. Professionals de diversos àmbits formen el nostre ampli equip. Treballem en conjunt i des d’un punt de vista global per poder aportar les millors solucions.

Entenem el tractament d'un pacient com un procés multidisciplinari. A ISEP Clínic Granollers cada pacient és únic i especial.

ISEP CLINIC GRANOLLERS | Avda. del Parc. 1. 5é 1a 08402 Granollers | Telèfon: 93.879.34.71

Els núvols sempre acaben marxant i surt el sol