Lectoescriptura

Quins són els trastorns de lectoescriptura més comuns?

Dislèxia:

La dislèxia és el trastorn de la lectura que impossibilita la seva compressió correcta, pot afectar tant a nens com a grans. Per això és millor detectar les possibles alteracions en la infantesa perquè no es desenvolupin i empitjorin durant l’etapa escolar.

Disortografia:

És un conjunt d’errors d’escriptura que afecten a la paraula i no al seu traç o grafia (García Vidal).

Se centra en l’aptitud per transmetre el codi lingüístic parlat o escrit per mitjà dels grafemes o lletres corresponents, respectant l’associació directa amb els fonemes i els seus grafemes, les peculiaritats ortogràfiques d’algunes paraules, en les que no és tan clara la seva correspondència i les regles d’ortografia.

Disgrafia:

És un trastorn de tipus funcional que afecta la qualitat de l’escriptura del subjecte, pel que fa al traçat o a la grafia.

Com treballem els trastorns de lectoescriptura a ISEP Clínic?

La nostra metodologia de treball es basa en la reeducació, ja sigui de manera individual o grupal en edats similars. Es tracta d’un programa d’atenció en el que el nen/adolescent rep directament una intervenció adequada a les seves necessitats impartida per professionals específicament formats en aquest camp: pedagogs, psicòlegs escolars, neuropsicòlegs i logopedes. 

Qualsevol problema té solució

A vegades, per situacions o circumstàncies de la vida, necessites ajuda professional.

93.879.34.71

 

ISEP Clínic Granollers és un centre capdavanter a la nostra ciutat. Professionals de diversos àmbits formen el nostre ampli equip. Treballem en conjunt i des d’un punt de vista global per poder aportar les millors solucions.

Entenem el tractament d'un pacient com un procés multidisciplinari. A ISEP Clínic Granollers cada pacient és únic i especial.

ISEP CLINIC GRANOLLERS | Avda. del Parc. 1. 5é 1a 08402 Granollers | Telèfon: 93.879.34.71

Els núvols sempre acaben marxant i surt el sol