Atenció precoç

La millor atenció precoç a Granollers

Molts nens presenten un seguit de necessitats especials, ja sigui per algun tipus de lesió, malaltia o fins i tot per raons que desconeixem. Des de la nostra Àrea d’Atenció primerenca duem a terme un conjunt d’accions destinades a respondre i atendre aquestes necessitats. El nostre objectiu és que tots els nens que presentin trastorns o que tinguin riscos de patir-rebin l’atenció i estimulació adequada per potenciar al màxim el seu desenvolupament, tenint en compte les seves famílies i entorn.

Els nostres programes estan dissenyats per a desenvolupar les capacitats dels nens des del moment en què neixen, oferint atenció a aquells nens que presenten problemes en el seu desenvolupament, considerant no només el dèficit sinó també els aspectes personals i familiars.

 Des de la nostra àrea d’Atenció primerenca vam realitzar activitats amb infants de 0 a 6 anys amb necessitats especials i tenint molt en compte els següents aspectes:

Els pares són part activa del procés

Treballem conjuntament amb les famílies perquè els pares aprenguin a potenciar les capacitats del seu fill i també puguin expressar les seves pròpies necessitats i dubtes.

Atenció multidisciplinar

Facilitem sessions d’estimulació cognitiva, fisioteràpia i de llenguatge amb professionals d’aquests àmbits.

 A ISEP Clínic atenem nens que presenten alteracions o aquells que es troben en risc biològic o social per tal d’evitar problemes futurs. 

Els problemes més freqüents són:

Z

Problemes perceptius

Z

Prematurs

Z

Nens de baix pes en néixer

Z

Discapacitat intel·lectual

Z

Problemes psicomotrius

Z

Hiperactivitat

Qualsevol problema té solució

A vegades, per situacions o circumstàncies de la vida, necessites ajuda professional.

93.879.34.71

 

ISEP Clínic Granollers és un centre capdavanter a la nostra ciutat. Professionals de diversos àmbits formen el nostre ampli equip. Treballem en conjunt i des d’un punt de vista global per poder aportar les millors solucions.

Entenem el tractament d'un pacient com un procés multidisciplinari. A ISEP Clínic Granollers cada pacient és únic i especial.

ISEP CLINIC GRANOLLERS | Avda. del Parc. 1. 5é 1a 08402 Granollers | Telèfon: 93.879.34.71

Els núvols sempre acaben marxant i surt el sol