Assessorament i teràpia a l'escola

Què és el servei d’assessorament i teràpia a l’escola?

El servei d’assessorament i teràpia a l’escola es tracta d’un projecte d’intervenció dins dels centres educatius que ajuda a detectar les necessitats de l’alumnat i donar-los suport tant a ells com als seus pares i professors.

Treballem els trastorns de la parla i del llenguatge, planifiquem i duem a terme reeducacions psicopedagògiques, atenció als pares, problemes emocionals i conductuals dels alumnes i formació a professors.

Objectius principals

Z

La prevenció de determinades problemàtiques que tendeixen a donar-se amb freqüència a les aules

Z

La detecció de casos amb necessitats educatives especials i / o amb problemes de conducta i / o amb problemes emocionals

Z

La intervenció en aquests casos treballant conjuntament amb el centre educatiu

Com treballem a ISEP Clínic?

L’equip d’ISEP Clinic fa un screening (avaluació) a les aules per identificar aquells casos que poden ser motiu d’intervenció (sempre amb permís dels pares). A continuació es presenten els resultats tant al centre educatiu com a les famílies i es procedeix a realitzar la intervenció en el propi centre educatiu si els pares estan d’acord.

Qualsevol problema té solució

A vegades, per situacions o circumstàncies de la vida, necessites ajuda professional.

93.879.34.71

 

ISEP Clínic Granollers és un centre capdavanter a la nostra ciutat. Professionals de diversos àmbits formen el nostre ampli equip. Treballem en conjunt i des d’un punt de vista global per poder aportar les millors solucions.

Entenem el tractament d'un pacient com un procés multidisciplinari. A ISEP Clínic Granollers cada pacient és únic i especial.

ISEP CLINIC GRANOLLERS | Avda. del Parc. 1. 5é 1a 08402 Granollers | Telèfon: 93.879.34.71

Els núvols sempre acaben marxant i surt el sol